Ventilationsprojektering

Vi hjälper er ta fram rätt & summerat material, dimensioner, lättarbetade ritningar med mera för en optimal Inomhusmiljö

Ventilation:

Vi förstår vikten av att skapa ventilationssystem som inte bara tillför frisk luft utan också effektivt avlägsnar föroreningar och skapar en hälsosam inomhusmiljö. Våra ritningar och installationer fokuserar på att balansera luftkvaliteten, förebygga mögelproblem och optimera energieffektiviteten. Se våra exempelbilder nedan för att få en inblick i våra ventilationssystem.

Självdrag, S-system

I gamla bostadshus kan vårt självdragssystem vara en perfekt lösning. Utan behov av fläktar och eldrift använder systemet termiska krafter för att skapa naturlig ventilation. Observera hur luftväxlingen optimeras med större nivåskillnader, vilket ger en sund inomhusmiljö.

Frånluft, F-system

F-systemet med frånluftssystem och återvunnen värme är idealiskt för villor. Kontrollerad ventilation, lätt underhåll och möjligheten att återvinna värme gör det till ett kostnadseffektivt och hållbart val.

FTX-system

Vårt FTX-system är designat för komplexa byggnader som kontor och skolor.

Med fokus på energieffektivitet och avancerad teknik erbjuder det hög prestanda och möjligheten att förvärma eller förkyla tilluften.

Kontakta Oss För Professionell Projektering:

Låt oss vara din partner i att skapa optimala VVS-lösningar för dina byggprojekt. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hur vi kan bidra till framgångsrika och hållbara byggnationer.

Skapa din hemsida gratis!